Over Leon Walraven

Hij is woonachtig en geboren in Raalte ( 1987 ). Hij heeft altijd een voorliefde gehad voor sport. Het mooiste vindt hij het zelf ontwikkelen van zijn vaardigheden ( autodidact ). Dit kan o.a. met behulp van video’s op het internet en daarna de volgende stap te zetten. Daarbij probeert hij scherp te analyseren hoe de houding geoptimaliseerd kan worden resulterend in efficiĆ«ntere trainingsmethoden en zoekt daarbij bewust naar andere invalshoeken om de creativiteit te verhogen. Naast darten, basketbal en freestyle voetbal doet hij ook aan tennis, voetbal en poolbiljart. In de meeste sporten is hij zowel links als rechts. Afwisseling vind hij erg belangrijk en is daarom ook een van de redenen waarom hij zich in verschillende sporten heeft bekwaamd.

Motivatie: Naast dat sporten goed voor je gezondheid kan zijn blijft de passie voor wat je doet in combinatie met het zoeken naar uitdagingen een grote motivatie. Daarnaast gebruikt hij de publiciteit als reclame voor zijn 2 bedrijven :freestyleforce en hoveniersbedrijf de gouden greep.

Fotografie:

Leon is met enige regelmaat in de natuur te vinden waar hij de schepping probeert vast te leggen. Hij vind het ook leuk om sport vast te leggen ( zie bijvoorbeeld de foto’s op deze site gemaakt met de zelftimer ). Leon heeft ca. 10 jaar ervaring als fotograaf en streeft naar een professioneel resultaat.

 

 

 

Oprichting Freestyle Force

In 2016 besloot Leon Freestyle Force op te richten. Een bedrijf wat enkele unieke diensten biedt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Freestyle Force in te huren om een officiƫle wereldrecordpoging te laten ondernemen en daarmee extra cachet aan uw event te geven. Daarnaast geeft Freestyle Force shows die naar wens kunnen worden vormgegeven. Zowel met darten als freestyle voetbal en basketbal. In overleg is van alles mogelijk. Vul voor informatie of vragen het contact formulier in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren.