Over Leon Walraven

Hij is woonachtig in Raalte en is er opgegroeid. Hij heeft altijd een voorliefde gehad voor sport. Het mooiste vind hij het zelf ontwikkelen van zijn vaardigheden ( autodidact ). Dit met behulp van video’s op het internet en daarna de volgende stap te zetten. Daarbij probeert hij scherp te analyseren hoe de houding geoptimaliseerd kan worden resulterend in efficiëntere trainingsmethoden en zoekt daarbij bewust naar andere invalshoeken om de creativiteit te verhogen.

Fotografie:

Leon is met enige regelmaat in de natuur te vinden. zie leonwalravenfotografie.nl ( ook te bestellen ).Hij vind het ook leuk om sport vast te leggen ( zie bijvoorbeeld de foto’s op deze site gemaakt met de zelftimer )

Hoveniersbedrijf De Gouden Greep

Leon is eigenaar van Hoveniersbedrijf De Gouden Greep

meer info is te vinden op op www.hoveniersbedrijfraalte.nl

Lezingen:

Bijzonder geschikt voor scholen: Hoe met minimale training het maximale te halen uit je vaardigheden. Aan de hand van voorbeelden en video’s wordt in een boeiend verhaal uitgelegd hoe je dat kan doen.

 

 

 

Oprichting Freestyle Force

In 2016 besloot Leon Freestyle Force op te richten. Een bedrijf wat enkele unieke diensten biedt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Freestyle Force in te huren om een officiële wereldrecordpoging te laten ondernemen en daarmee extra cachet aan uw event te geven. Daarnaast geeft Freestyle Force shows die naar wens kunnen worden vormgegeven. Zowel met darten als freestyle voetbal en basketbal. In overleg is van alles mogelijk. Vul voor informatie of vragen het contact formulier in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren.